Wie is Sandra?

Hi, ik ben Sandra. Jouw partner in crime en Online Business Manager!

Ik ben een echte brabantse en hou van de brabantse gezelligheid, ben hier thuis de enige vrouw in huis en drink eigenlijk de hele dag door rooibos thee.

Die thee dronk ik eerst 17 jaar lang op een accountantskantoor, waar ik in verschillende ondersteunende functies heb gewerkt. Had het hier erg naar mijn zin, maar vond dat ik aan mijn plafond zat en wilde meer.

Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Het ontzorgen van anderen is iets wat ik altijd met veel enthousiasme heb gedaan. Hoe kan het dan ook anders dat ik als ondernemer startte als virtual assistant om andere ondernemers te ontzorgen. 

Die rol van virtual assistant is me al enige tijd ontgroeid. Alles wat ik deed bleek veel meer dan dat te zijn. Ik kijk met een helikopterview naar de hele onderneming en zie meteen waar dingen beter kunnen. Maar daar blijft het niet bij, ik denk graag mee, stel je doelen mee vast en zorg dat die doelen ook in uitvoer komen door je teamleden.

Sandra de Hoon

Waarom Online Business Manager?

Meedenken en in zekere mate ook ontzorgen is iets wat mij heel natuurlijk afgaat en wat ik met veel gedrevenheid doe. Ik vind het prachtig om een ander te helpen groeien en samen hun visie vorm te geven. Door een andere onderneming te managen zie je sneller de blinde vlekken en wat er niet goed gaat. Dit doe ik door met een helikopterview naar de hele onderneming te kijken, het team aan te sturen en nog veel meer. 

Daarom heb ik mijzelf bepakt met alle skills die daarvoor nodig zijn: ik ben van de opleiding secretaresse naar directiesecretaresse gegaan en dat afgerond met de HBO opleiding personeelsmanagement. Ondertussen nog heel veel andere opleidingen en cursussen gevolgd en met verschillende business coaches gewerkt. Ondertussen ook nog een NLP-opleiding gevolgd en afgerond.

Voor een lange tijd zat ik goed bij mijn werkgever. Veel uitdaging, leuk werk en leuke collega's. Maar ja, op een gegeven moment was voor mij de top bereikt.

Ik ben altijd op zoek naar groei. Daarbij kreeg ik na de geboorte van mijn eerste zoon, de drang naar meer vrijheid, waardoor ik als zelfstandig virtual assistant ben gestart. Hierdoor kon ik drukbezette ondernemers ontzorgen. Wat ondertussen al veel meer is geworden dan alleen ontzorgen, maar het managen van de onderneming van die ondernemers.  

Denk in oplossingen en niet in problemen

Wat moet je echt over mij weten?

  • Je kunt me ’s nachts wakker maken voor pure chocolade.
  • Mijn kledingkast is op kleur gesorteerd, zo gestructureerd ben ik.
  • De bezorgers staan hier geregeld voor de deur, omdat ik gek ben op online shoppen.
  • Ik ben een jongensmoeder, dus weet ondertussen alles van tractors, jeeps en dino's.
  • Ons mannenhuis is compleet met onze kater. Ik ben een echte kattenliefhebber.
Sandra de Hoon - online business manager

Mijn kernwaarden

Groei

Eerlijkheid

Pro-actief

Gestructureerd

Betrokkenheid

Humor & plezier