Online Business Manager

1-op-1 strategische begeleiding

Wil jij een partner in crime naast jouw in je onderneming? Iemand die met je meedenkt, je sturing geeft op je doelen en daarnaast ook jouw onderneming monitort en je team aanstuurt?

Stop dan met zoeken, ik ben hier!

Helaas zit ik op dit moment vol met hele leuke klanten! Maar mocht jij als eerste op de hoogte worden gehouden als ik weer plaats heb voor nieuwe klanten. Laat je gegevens dan achter op de wachtlijst.

Waarom heb jij nou een Online Business Manager nodig?

Je bent op een punt dat je kunt zeggen ik heb een hele mooie en goedlopende onderneming. Misschien heb je zelfs al teamleden, zoals een VA, maar toch heb je het idee dat er dingen anders kunnen en moeten. Want je omzet is mooi, maar dit kan nog meer worden. En al die tijd die je nu besteed aan dingen fixen aan de achterkant, taken doorzetten naar je VA, overzicht bewaren.. worden je teveel. Je wil opschalen en meer tijd om te doen waar jij goed in bent. Dat snap ik helemaal!

Wil je alles zelf blijven doen en niet verder groeien? Of is het nu tijd om het anders te gaan doen?

Je hebt twee keuzes:

❌Je kunt blijven aanmodderen, een te lange to-do-list houden, alle ballen omhoog proberen te houden, stress ervaren, weinig focus hebben. Op deze manier gaat je bedrijf niet groeien. 

✔️Of je kiest ervoor om meer focus, rust en groei te creëren voor jezelf en je onderneming. 

Dit is toch wat je wil! Om te kunnen groeien, is het belangrijk dat er structuur is in je onderneming en iemand die alles in de gaten houdt. Fijn als jij dit niet allemaal zelf hoeft te doen toch. 

Ik ga je helpen door jouw partner in crime te worden

We gaan eerst je onderneming goed in kaart brengen door alle processen uit werken, structuur aan te brengen en zoveel mogelijk te automatiseren. We kijken welke teamleden je hebt, of nodig hebt. Jouw onderneming gaan we eerst goed inrichten. Daarna sta ik naast je. Je deelt al je plannen en ideeën met mij. Als ze concreet zijn, zorg ik dat je plannen tot uitvoering komen. Ondertussen stuur ik je team aan en hou ik het overzicht. We hebben regelmatig overleg, waarbij je op de hoogte gehouden wordt. Maar het allerbelangrijkste jij kunt nieuwe plannen smeden, meer klanten helpen en doen waar jij blij van wordt. De toko wordt voor je gerund.

Wat we gaan doen....

Als jij zover bent dat je weet dat je niet alles alleen hoeft te doen, ook al kun je het allemaal best zelf. Zijn we al heel ver, je hoeft nu alleen die drempel maar over om ook echt die matchcall in te plannen. 

En dan, gaan we samen werken aan de groei van jouw bedrijf. Geef ik je vertrouwen, dat ik alles met liefde doe en met dezelfde passie als jou. Gaan we jouw bedrijf nog groter maken door: 

Processen optimaliseren en automatiseren

Je doet waarschijnlijk heel veel uit vanzelfsprekendheid, doordat jij denkt dat dat het beste is en voor jou goed werkt. Maar we gaan nu wel verder kijken. Ik kijk naar je processen en daar waar nodig gaan we die ook optimaliseren en automatiseren. Niks is gemakkelijker als veel vanzelf gaat en veel sneller natuurlijk. Al die nieuwe processen leggen we ook vast, voor jou mij en eventuele andere teamleden. 

Jouw bedrijf managen

Die mailbox gaat niet vanzelf leeg, die nieuwe klant moet wel alle info krijgen en juist worden onboard. En zo zijn er natuurlijk nog wel meer terugkerende taken die gedaan moeten worden. Deze neemt mijn team allemaal uit handen. Daarbij maken we natuurlijk voor alle groten taken een duidelijke (jaar)planning, waar we ook je doelen in meenemen. Belangrijkste is dat jij gaat doen, waar jij blij van wordt en goed in bent. Dan doe ik hetzelfde :).

Sparringspartner

Al die geweldige ideeën die je hebt, wil je wel met iemand bespreken. Jouw man of beste vriendin vindt ze toch allemaal geweldig. Je wil iemand die met je meedenkt en niet alleen maar kijkt. Een partner in crime om jouw bedrijf verder te laten groeien. Maar ook iemand die meteen in concrete actie komt als jij een briljant idee hebt en ervoor zorgt dat het ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. 

Sandra de Hoon - online business manager

Ben je al overtuigd?

Want dan gaan we nu over tot het laatste punt. Om te kunnen groeien, moet je ook INVESTEREN. Jazeker dat hoort er ook bij. 

En wat dat jou dan oplevert: 

 • meer tijd voor je gezin en jezelf
 • minder werkdruk
 • meer tijd voor jouw klanten
 • meet tijd om jouw creatieve ideeën uit te werken
 • meer plezier in het ondernemen
 • meer focus, je weet nu wat je moet en wanneer
 • structuur en overzicht in jouw onderneming
 • en meer geld, er gaat meer binnenkomen (ook nadat je mij hebt betaald)
 • jouw onderneming wordt gerund voor jou (al maak jezelf nog alle belangrijke beslissingen)
 • je team wordt aangestuurd
 • je cijfers en andere belangrijke data worden gemonitord
 • en een partner in crime waar je alles mee kan delen

En waarom zou je dan met mij samenwerken?

Met mijn jarenlange secretariële ervaring en vele opleidingen/cursussen/trainingen, weet ik wat jij als ondernemer nodig hebt. Iemand die naast jou staat en je begrijpt, iemand waar je alles mee kan delen (the good and the bad) en iemand die met net z'n passie als jou voor jouw onderneming gaat. 

Je krijgt me helemaal, mijn eerlijkheid, mijn betrokkenheid, mijn proactieve gedrag, mijn streven naar groei en ontwikkeling, mijn zwak voor structuur en niet heel onbelangrijk mijn humor en plezier. 

Wil je nog even wat bewijs, dat ik wel echt werk verricht...

Marije Duijn - Studio Yellow Block 

Erg blij dat Sandra mij Dubsado als een van de mogelijke tools had aangeraden voor digitalisering van mijn werkprocessen en dat ik hier ook voor heb gekozen. Het is een tool waar ik elke dag mee werk en krijg er ook veel positieve reacties op vanuit mijn klanten dat zij dit ook als erg professioneel ervaren. Ik kan de verschillende klanten waarvoor ik werk in een overzicht zien en weet dmv de gekoppelde workflows ook precies in welke fase ik bezig ben en welke stappen ik nog moet ondernemen voor welke klant.

In het begin was ik een beetje bang dat een workflow het proces ook meteen star zou maken, maar dubsado is gelukkig erg flexibel, dus je kunt ook makkelijk stappen aan het proces toevoegen of deze weer verwijderen. Het systeem werkt ook vrij intuïtief.  De automatische afspraken en digitale agenda zijn echt een verademing en scheelt mega veel tijd met mijn klantcontacten.

Sandra is verder vakkundig te werk gegaan met het analyseren van mijn processen en heeft deze op heldere wijze in de tool gezet. Dat was best even een klusje, maar ze begreep goed hoe ik te werk ga en daar past het systeem goed bij. En daarnaast blijft dit systeem een ongoing project qua verbeteringen die ik bij Sandra kan aangeven en die zij vervolgens weer voor mij implementeert!

Echt een aanrader: zowel Sandra als dit systeem 😉

Anouk - De Slaapclub 

Sandra heeft mij ongelofelijk fijn geholpen bij het automatiseren van betaalprocessen, het aanmaken van nieuwe producten en het inrichten van mijn cursusomgeving. Sandra is vriendelijk, snel en nauwkeurig en dat maakt het heel fijn samenwerken!

Maaike de Vogel - Lenora Solutions

Ik bedacht een challenge maar moest hier dan ook een aanmeldpagina en sales funnel voor maken. Techniek en ik zijn geen vrienden en ik vroeg Sandra of zij tijd had om mij te helpen. 

Gelukkig deed ze dit. Maar ze hielp niet alleen mee, ze dacht ook mee. Over de creatieve opbouw van de webpagina en over de inrichting van het mailprogramma. Daarbij schakelde zij super snel en doordat ze meedenkt was het een hele fijne samenwerking. Gelukkig gaat zij mij met nog een aantal pagina's helpen. Ik ben super blij met Sandra en wil haar iedereen aanraden! 

Corine Dijk - De Beautyonderneemster

Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik door het de bomen het bos niet meer zag. Wat moet ik mijn klant aanbieden (gratis weggever) en hoe werkt dat allemaal qua programma's en dergelijke. Ze zoekt alles super voor je uit! Het heeft mijn start van mijn onderneming naar een hoger level gebracht. Sandra is vriendelijk, duidelijk en vooral gedreven in haar vak!

Marielle van Houdt - Ondernemen met structuur

Sandra heeft me goed geholpen met het bouwen van mijn website (ondernemenmetstructuur.nl). Op basis van mijn wensen en ideeën heeft ze dit technisch omgezet naar een professionele website. Geduld en betrouwbaar, dat zijn eigenschappen die bij Sandra passen. Het was voor haar geen probleem om nog maar weer een keer de punten op de i te zetten. Ik schakel Sandra zeker weer in voor hulp met de site. Ook aan mijn klanten beveel ik haar van harte aan.

Carina de Vries - Workspaceheroes

Sandra heeft met veel entthousiasme en een half woord mijn webinar pagina in elkaar gezet. Ze wist precies wat ze van mij nodig had en heeft daar vakkundig en snel een goede pagina van opgemaakt in WordPress. Super fijn!

Carlijn Evers - Sign Your Design

Superfijn in de communicatie en betrouwbaar. Ze heeft voor mij de nieuwsbrief omgeving opgezet en de mailfunnel gemaakt. Erg blij met de manier waarop ze werkt en meedenkt. 

Joske Kuut - Passion4Guests

Ik liep aan tegen een probleem met een e-book. Sandra hielp me snel en ze overtrof mijn verwachtingen door ook meer informatie te geven dan nodig. Heel prettig geholpen en vooral snel. 

Jack Derks - ABAB Accountants B.V.

Ik heb het genoegen gehad om 15 jaar met Sandra te mogen werken. Sandra is sterk in het organiseren en plannen van werkzaamheden, houdt het overzicht en is enorm sociaal betrokken. 

Gian Roelands - G Projects 

Het is een zeer fijne samenwerking om met Sandra samen te werken. Ik ben super tevreden over je werk, bedankt voor het maken van mijn website. 

Sandra de Hoon - online business manager

Wie is Sandra?

 

Mijn naam is Sandra en ik ben Online Business Manager. Ik krijg er een enorme kick van om ondernemers zoals jij te ontzorgen. I love structuur en breng dit ook graag aan in jouw onderneming. Als er iets geautomatiseerd kan worden, gaan we dat als eerste doen. Maar ik hou er ontzettend van om jou plannen en ideeën tot uitvoer te brengen. Te zorgen dat jouw onderneming op rolletjes loopt, je team wordt aangestuurd en dat er ook werkelijk winst wordt gemaakt.

Sandra de Hoon - online business manager

Zie je het zitten om met mij samen te werken?

Ik ook met jou, geen structurele ondersteuning nodig? Maar wil je wel jouw onderneming op de juiste manier inrichten? Dan is het tweedaagse retreat gericht op procesinrichting, strategie, kwaliteit en doelen voor het komend jaar iets misschien wel iets voor jou.