Gratis strategiegesprek

Je bent al super goed gegroeid, maar weet dat er nog meer mogelijk is en je wil graag de volgende stap zetten. Daarbij hoort uitbesteden (of dat denk je dan toch). Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en met wie. In een gratis strategiegesprek help ik je opweg!

Elke maand help ik 2 ondernemers met een gratis strategiegesprek.

Is dit strategiegesprek wel iets voor mij?

  • Wil jij verder groeien, maar heb je teveel werk, geen ruimte om te groeien?
  • Je hebt nog geen VA (virtual assistant) of OBM (online business manager) die je ondersteunen?
  • Je wilt graag sparren over je volgende stap?

Dan is dit strategiegesprek zeker iets voor jou. We gaan samen kijken waar jouw mogelijkheden liggen om te automatiseren of uit te besteden aan een VA (die voornamelijk uitvoerende taken overneemt) of OBM (die jouw onderneming gaat managen). Wat is handig om mee te beginnen en waar vind ik de juiste persoon? 

Soms heb je gewoon even iemand nodig om mee te sparren. Iemand die alles weet van uitbesteden en hierin met je mee kan denken. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende taken om uit te besteden, maar ook heel veel VA's en OBM's en andere online professionals dat je niet weet waar je moet beginnen. 

StudioAnnemarije--80

Wat levert mij dit strategiegesprek op?

 

Jouw tijd is kostbaar en zo is de mijne. Je wilt dus wel weten of dit gesprek je iets gaat opleveren. Dat gaat het zeker, na dit gesprek:

  • Weet jij of het nu tijd is om een VA, OBM of andere professional in te huren.
  • Wat voor taken je het beste kunt uitbesteden of wat een goede stap is om mee te beginnen.
  • Krijg je twee tips om je processen efficiënter in te richten.

 

En ben maar niet bang, ik ga je echt geen aanbod doen, want heel eerlijk, ik zit al helemaal vol met super leuke klanten!

Ik wil je oprecht helpen in je groeireis.

Hi, ik ben Sandra?

 

Mijn naam is Sandra en ik ben Online Business Manager. Ik krijg er een enorme kick van om ondernemers zoals jij te ontzorgen en jouw business te managen. Ik help je met het aanbrengen van structuur, inrichten van tools en zorg dat jouw onderneming draait. Daardoor houd jij op jouw beurt tijd en ruimte over die je in jouw core business kan steken.

Sandra de Hoon - online business manager

Groei doet het altijd goed, zeker wanneer je het samen doet!

Dit zeggen anderen over werken met mij

Carina de Vries - Workspaceheroes

Sandra heeft met veel enthousiasme en een half woord mijn webinar pagina in elkaar gezet. Ze wist precies wat ze van mij nodig had en heeft daar vakkundig en snel een goede pagina van opgemaakt in WordPress. Super fijn!

Carlijn Evers - Sign Your Design

Superfijn in de communicatie en betrouwbaar. Ze heeft voor mij de nieuwsbrief omgeving opgezet en de mailfunnel gemaakt. Erg blij met de manier waarop ze werkt en meedenkt.

Joske Kuut - Passion4Guests

Ik liep aan tegen een probleem met een e-book. Sandra hielp me snel en ze overtrof mijn verwachtingen door ook meer informatie te geven dan nodig. Heel prettig geholpen en vooral snel.

Ben jij er klaar voor?

Wil jij kans maken op een gratis strategiegesprek (leuk!). Vul dan de vragenlijst in. Iedere 1e werkdag van de maand kies ik twee ondernemers uit om een gesprek mee in te plannen. Je krijgt dan vanzelf een mailtje. 

ps. Alle informatie die je invult op het vragenformulier, behandel ik vertrouwelijk!