Hoe kunnen we samenwerken?

Je bent op een punt dat je kunt zeggen: ik heb een hele mooie en goedlopende onderneming. Misschien heb je zelfs al teamleden, zoals een VA, maar toch heb je het idee dat er dingen anders kunnen en moeten. Want je omzet is mooi, maar dit kan nog winstgevender worden. In je financiën, maar ook in je agenda. En al die tijd die je nu besteed aan dingen fixen aan de achterkant, taken doorzetten naar je VA, overzicht bewaren, worden je te veel. Je wil opschalen en meer tijd om te doen waar jij goed in bent. Dat snap ik helemaal!

Dit is vast wel herkenbaar voor je...

Je weet heel goed waar je naartoe wilt, je visie heb je helder. Hij is misschien heel ambitieus, maar dat maakt het behalen ervan alleen maar mooier. Je droomt van groei, impact maken en nog meer succes ervaren. Je ideeën stromen door je hoofd en je ziet de mogelijkheden voor je. Maar ergens onderweg lijkt er iets te ontbreken.

Je loopt vast in de dagelijkse wirwar van taken, waardoor je tijd voor strategische planning en groei ontbreekt. Het aansturen van je teamleden is een grotere uitdaging dan je dacht, waar bij de uitvoering van je ideeën nog verder vertragen. Daarnaast zijn je processen niet efficiënt ingericht, waardoor er nog taken niet goed gebeuren of dat er veel verwarring is bij je team bij de uitvoering. Dit alles lekt enorm veel energie en zorgt ervoor dat die groei er maar niet komt.

Sandra de Hoon

Jij wilt toch ook van...

 • Chaotisch ondernemen
 • Teveel bezig zijn met je onderneming
 • Constant druk voelen dat je van alles moet doen
 • Geen focus hebben, bezig zijn met micromanagement
 • Geen tijd hebben om je creatieve plannen uit te werken
 • Te weinig tijd om je klanten dat extraatje te geven wat je normaal altijd doet
 • Af en toe het plezier van ondernemen missen, doordat er zoveel moet gebeuren
 • Je hebt geen zicht op alle data in je onderneming
 • Je hebt het gevoel dat je nu geld verliest aan dingen uitbesteden

naar.....

 • Structuur en een duidelijk plan
 • Meer tijd met je gezin en voor jezelf
 • Op een relaxte manier kunnen ondernemen
 • Het grote plaatje zien en weten wat jouw prio is
 • Wekelijks of zelfs dagelijks tijd om je creatieve ideeën uit te werken
 • Genoeg tijd om je klanten helemaal in de watten te leggen
 • Weer plezier hebben in het ondernemerschap
 • Maandelijks heb je alle data in beeld en weet je waar je dient bij te sturen
 • Je gaat winst maken, ja ook nadat je mij hebt betaald!

Dit is alleen voor jou als je....

 • Als jij echt wil groeien met jouw onderneming, dat je weet dat er meer inzit en dit eruit wil halen.
 • Weet dat je dingen los kan laten, zodat je weet dat het goed komt.  
 • Echt klaar bent om de next level van jouw onderneming te gaan ontwikkelen.
 • Klaar bent met het aanmodderen en doorgaan zoals je nu doet.
 • Een eerlijke sparringpartner naast je wil, die je af en toe een spiegel voor zal houden en je zal vertellen als je idee toch niet zo'n goed idee is. 

Wil je nog even wat bewijs, dat ik wel echt werk verricht...

Margriet - Hart voor Administratie

Sandra is een hele waardevolle kracht voor ons kantoor. Met haar praktische instelling houd ze het overzicht en volgt zaken consequent op. Ze denkt mee over het grote plaatje en brengt structuur aan in het team en de back-office

Marije Duijn - Studio Yellow Block 

Erg blij dat Sandra mij Dubsado als een van de mogelijke tools had aangeraden voor digitalisering van mijn werkprocessen en dat ik hier ook voor heb gekozen. Het is een tool waar ik elke dag mee werk en krijg er ook veel positieve reacties op vanuit mijn klanten dat zij dit ook als erg professioneel ervaren. Ik kan de verschillende klanten waarvoor ik werk in een overzicht zien en weet dmv de gekoppelde workflows ook precies in welke fase ik bezig ben en welke stappen ik nog moet ondernemen voor welke klant.

In het begin was ik een beetje bang dat een workflow het proces ook meteen star zou maken, maar dubsado is gelukkig erg flexibel, dus je kunt ook makkelijk stappen aan het proces toevoegen of deze weer verwijderen. Het systeem werkt ook vrij intuïtief.  De automatische afspraken en digitale agenda zijn echt een verademing en scheelt mega veel tijd met mijn klantcontacten.

Sandra is verder vakkundig te werk gegaan met het analyseren van mijn processen en heeft deze op heldere wijze in de tool gezet. Dat was best even een klusje, maar ze begreep goed hoe ik te werk ga en daar past het systeem goed bij. En daarnaast blijft dit systeem een ongoing project qua verbeteringen die ik bij Sandra kan aangeven en die zij vervolgens weer voor mij implementeert!

Echt een aanrader: zowel Sandra als dit systeem 😉

Anouk - De Slaapclub 

Sandra heeft mij ongelofelijk fijn geholpen bij het automatiseren van betaalprocessen, het aanmaken van nieuwe producten en het inrichten van mijn cursusomgeving. Sandra is vriendelijk, snel en nauwkeurig en dat maakt het heel fijn samenwerken!

Maaike de Vogel - Lenora Solutions

Ik bedacht een challenge maar moest hier dan ook een aanmeldpagina en sales funnel voor maken. Techniek en ik zijn geen vrienden en ik vroeg Sandra of zij tijd had om mij te helpen. 

Gelukkig deed ze dit. Maar ze hielp niet alleen mee, ze dacht ook mee. Over de creatieve opbouw van de webpagina en over de inrichting van het mailprogramma. Daarbij schakelde zij super snel en doordat ze meedenkt was het een hele fijne samenwerking. Gelukkig gaat zij mij met nog een aantal pagina's helpen. Ik ben super blij met Sandra en wil haar iedereen aanraden! 

Corine Dijk - De Beautyonderneemster

Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik door het de bomen het bos niet meer zag. Wat moet ik mijn klant aanbieden (gratis weggever) en hoe werkt dat allemaal qua programma's en dergelijke. Ze zoekt alles super voor je uit! Het heeft mijn start van mijn onderneming naar een hoger level gebracht. Sandra is vriendelijk, duidelijk en vooral gedreven in haar vak!

Carina de Vries - Workspaceheroes

Sandra heeft met veel entthousiasme en een half woord mijn webinar pagina in elkaar gezet. Ze wist precies wat ze van mij nodig had en heeft daar vakkundig en snel een goede pagina van opgemaakt in WordPress. Super fijn!

Carlijn Evers - Sign Your Design

Superfijn in de communicatie en betrouwbaar. Ze heeft voor mij de nieuwsbrief omgeving opgezet en de mailfunnel gemaakt. Erg blij met de manier waarop ze werkt en meedenkt. 

Joske Kuut - Passion4Guests

Ik liep aan tegen een probleem met een e-book. Sandra hielp me snel en ze overtrof mijn verwachtingen door ook meer informatie te geven dan nodig. Heel prettig geholpen en vooral snel. 

Jack Derks - ABAB Accountants B.V.

Ik heb het genoegen gehad om 15 jaar met Sandra te mogen werken. Sandra is sterk in het organiseren en plannen van werkzaamheden, houdt het overzicht en is enorm sociaal betrokken. 

Hoe gaat een samenwerking in zijn werk?

Als we gaan samenwerken, en dat doen we echt alleen als we hier allebei een goed gevoel bij hebben. Dan start onze samenwerking  de eerste maanden (de periode schat ik op 3-6 maanden) in het teken van kijken wat er allemaal is, hoe is je onderneming ingericht, hoe werkt het, wie doet wat. Ik ga dus echt helemaal kijken wat er is en hoe we dit zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Want als alles zo efficiënt mogelijk is ingericht, is pas duidelijk wat voor ondersteuning hierbij hoort. 

Weet dat dit natuurlijk voor iedere onderneming anders is en ik hier echt altijd op maat naar kijk. Ik ga alleen samenwerkingen aan waar we minimaal 4 uur per week samen gaan werken. Op deze manier kan ik je het beste helpen.

Hierbij kijk ik met mijn helicopterview naar de volgende vier pijlers:

StudioAnnemarije--41

Marketing

Hierbij kijk ik hoe je marketing nu is ingericht. Wat kan hier nog in worden verbeterd, wat werkt misschien wel en wat helemaal niet. Hoe pak je dit aan, kunnen we dit versimpelen?

StudioAnnemarije--54

Technisch

Hierbij denk ik mee in alle tools en systemen die je gebruikt in je onderneming. Werken ze met elkaar samen, zijn het de juiste tools om te gebruiken? Of zijn er dingen die we nog makkelijker kunnen maken? 

Sandra de Hoon

Teamaansturing

Op al deze gebieden kunnen we andere professionals inzetten. Wie doet wat en wanneer moet wat klaar zijn. Er komt veel kijken bij de teamaansturing, daar ben ik dan voor. Ik ben de schakel tussen het team. 

StudioAnnemarije-Sfeerbeeld-6

Support

Hoe is je support in jouw onderneming ingeregeld? Hoeveel mails en berichten komen er binnen? En wat voor mails en berichten zijn dit. Kunnen we hierin iets veranderen of stroomlijnen.

StudioAnnemarije-Sfeerbeeld-5

Financieel

Heb jij in beeld hoeveel je diensten opleveren? Hoeveel besteed je aan vaste kosten en variabele kosten en zijn deze nodig? Wegen sommige kosten wel op tegen wat het opbrengt? Hier gaan we kritisch maandelijks (of vaker of minder vaak) naar kijken. 

Als alles dan zo efficiënt mogelijk is ingericht en nee dit doe ik echt niet allemaal alleen, hier heb ik de juiste teamleden voor die ik kan inzetten. Dan pas gaan we kijken hoe de samenwerking vanaf dat punt verder gaat. Dan pas ga je echt werken aan de groei van de onderneming. 

In de volgende fase, als alles als een geoliede machine werkt en de juiste teamleden de juiste taken verrichten. Dan ben ik er om al jouw onderneming te voorzien van dagelijks management. Wat je daaronder kunt verstaan is het volgende: ik heb strategisch overleg met jou, wekelijks of maandelijks. Waarin we je plannen bespreken, alle doelen, acties enzovoort. Aan de hand hiervan weet ik wat er dan aan de achterkant van je onderneming moet gebeuren en zet dit ook uit aan jouw team of dat van mij. Na het uitzetten, monitor ik ook of alles wordt gedaan en of de kwaliteit goed is. Zie dit ook als een soort projectmanagement. 

Hi, ik ben Sandra

 

Mijn naam is Sandra en ik ben Online Business Manager. Ik krijg er een enorme kick van om ondernemers zoals jij te ontzorgen. I love structuur en breng dit ook graag aan in jouw onderneming. Als er iets geautomatiseerd kan worden, gaan we dat als eerste doen. Maar ik hou er ontzettend van om jou plannen en ideeën tot uitvoer te brengen. Te zorgen dat jouw onderneming op rolletjes loopt, je team wordt aangestuurd en dat er ook werkelijk winst wordt gemaakt.

Sandra de Hoon - online business manager