Handige tools waar ik mee werk

Dusado

Dubsado

Dubsado is een Amerikaans CRM systeem. Dit is een heel handig systeem. Hier kun je jouw leads en klanten in opvolgen. Contracten laten ondertekenen, je afspraken laten inplannen, vragenlijsten sturen en nog veel meer. Met onderstaande code krijg je 20% korting. 

Kennis.shop

Kennis.shop

Online betalingen ontvangen, dan heb je kennis.shop nodig. Dit is een nieuw Nederlands betaalsysteem. Wat heel gemakkelijk is in te richten. Verkoop je online cursussen, ebooks, coaching, consulting en trainingen online. 

moneybird

Moneybird

Administratie bijhouden kan gezien worden als een hoop werk. Maar echt met Moneybird is dat een fluitje van een cent. Je kunt dit echt heel gemakkelijk zelf doen, als je niet veel verstand hebt van boekhouden. Zorg wel dat je alles goed instelt vooraf, dit scheelt je namelijk een hoop tijd. Je kunt hier gemakkelijk je offertes en facturen in je eigen huisstijl in maken. En met een druk op de knop je btw aangifte doen. Wil je Moneybird 120 dagen gratis proberen?

OotB_campagne_asset_20-768x430

Mailblue

Stuur je veel nieuwsbrieven of opvolgmails naar klanten. Dan is het handig om dit te automatiseren. Mailblue is een Nederlands e-mailmarketingsysteem wat heel gemakkelijk werkt en heel veel opties heeft. Je kunt verschillende lijsten aanmaken en hier weer tags aan koppelen. Op deze manier kun je jouw lead en klantenlijst goed bijhouden. Ook handig voor opvolgmails bij jouw gratis weggever, deze kun je van tevoren helemaal inrichten.

imglpvaultexpandedomar2xpng

Lastpass

Als je samenwerkt met andere, deel je ook gemakkelijk wachtwoorden met elkaar. En heel eerlijk, je moet er tegenwoordig ook heel veel onthouden. Om te zorgen dat je niet overal hetzelfde wachtwoord gebruikt, maak je gebruik van Lastpass. Lastpass onthoud al jouw wachtwoorden en zet ze in een beveiligde kluis. Je kunt ook klanten uitnodigen om op deze manier wachtwoorden met jou te delen, zo zie jij zelf het wachtwoord niet. Kun je wel inloggen en ze kunnen gemakkelijk het wachtwoord intrekken als de samenwerking stopt.

Instagram Planner

Planoly

Het bedenken en uitwerken van social media posts is een tijdrovende klus. Ik plan meestal een keer per twee weken tijd in, om dit uit te weken. Dan is het ideaal als je ook de posts al helemaal klaar kunt zetten, zodat je op de dagen dat je wil posten hier niet meer aan hoeft te denken. In Planoly is dit mogelijk, je kunt er zelf hashtaglijsten in aanmaken om te gebruiken. In de betaalde versie kun je jouw hashtags in de 1e comment zetten met inplannen.

Canva

Al die mooie visuals in social media berichten, je presentaties, uitnodigingen, werkboeken enzovoort, vraag jij je wel eens af hoe je die zo mooi kunt maken? Daarvoor maak je gebruik van Canva. Met de gratis versie kun je al heel veel en het werkt ook echt heel gemakkelijk. 

Linkjes hierboven zijn affiliatelinks.