Mijn blog

Automatiseren weggever

Het automatiseren van je weggever is makkelijker dan je denkt!

19 juli 2021

Is jouw weggever klaar om gedownload te worden? Maak het jezelf en je potentiele klant gemakkelijk door dit te automatiseren. Dit is gemakkelijker dan je denkt.

Waarom niemand jouw weggever download

Waarom niemand jouw weggever download – met deze 10 manieren lukt het wel!

10 juni 2021

Je hebt een kneitergoede weggever gemaakt en deze staat te pronken op je website. Je wacht en wacht maar niemand die jouw weggever download.

Waarom is de klantreis bij een gratis weggever zo belangrijk?

29 april 2021

Waarom de klantreis zo belangrijk is. Zie het als daten, kus jij op je eerste date? Of gaan hier meer dates aan vooraf? Zo kun je de klantreis ook zien.

Het nut van een gratis weggever

Het nut van een gratis weggever

11 april 2021

Wat is nu het nut van een gratis weggever? Lees er meer over in deze blog. Het gaat om het verzamelen van e-mailadressen en het warm maken van jouw ideale klant.

onmisbare online tools

Online tools die onmisbaar zijn voor online ondernemers

14 maart 2021

Er is veel keuze in online tools. In deze blog laat ik je zien wat de 15 meest gebruikte online tools van mij zijn.

Waarom je Linktree beter niet gebruikt

Waarom je Linktree beter niet kunt gebruiken, maar wat dan wel?

08 december 2020

Zie je wel eens de tekst #linkindebio voorbij komen? Dit is de websitelink die je in je biografie hebt staan. In je bio van Instagram kun je één URL plaatsen. De meeste kiezen hier voor een landingspagina gekoppeld aan hun eigen website, maar je ziet ook vaak een Linktree pagina. Wat is Linktree zul je misschien denken, of gebruik jij het? Linktree is een landingspagina die je aan je Instagram kunt koppelen.

5 tips voor een opgeruimde mailbox

5 tips voor een opgeruimde mailbox

05 november 2020

Hoe is het met jouw mailbox gesteld? Ben jij het type dat alles netjes bijhoudt, of is hij bij jou zo vol, dat je het overzicht kwijt bent? Een opgeruimde mailbox geeft mij rust. Eigenlijk doe ik dit elke dag, zodat hij netjes blijft en ik het overzicht houdt. Maar niet iedereen heeft hier iedere dag zin in of tijd voor natuurlijk.

Heb jij een 404 pagina?

Heb jij een 404 pagina?

16 september 2020

Huh wat is dat? Dat is een pagina waar je op terecht komt, als de url waar je naar toe wil niet meer bestaat. De bezoeker komt dan op een dood spoor. Het getal 404 komt voort vanaf je server, het is een statuscode of foutmelding die de server teruggeeft aan je browser als je op een pagina komt die niet meer bestaat.

Wat is een virtual assistant

Wat is een Virtual Assistant? Een wat….?

29 juni 2020

Wat is een Virtual Assistant? Vaak krijg ik de vraag wat is een Virtual Assistant dan? Wat doe je dan? Je bent dus niet de enige, die niet weet wat een VA is en wat een VA doet. Het beroep is overgewaaid uit de VS. Het woord virtual zegt het eigenlijk al, een VA werkt virtueel op afstand en is een assistent.

Werkwijze

Wat is jouw ideale agendaplanning?

13 januari 2020

Als ondernemer zijnde heb je vaak tijd tekort. Met name tijd om je administratie bij te werken, je marketing uit te zetten, het maken van social media berichten, het opruimen van je bureau en het uitdenken van nieuwe ideeën voor je bedrijf. Want ja het is geweldig om anderen te helpen en voor iedereen klaar…