Back in Business Plan

Wil jij jouw back-office helemaal op orde hebben?

Ik snap je helemaal hoor, je bent snel gegroeid, maar eigenlijk is de achterkant van je onderneming niet helemaal meegegroeid. Je doet nog teveel dingen handmatig en hebt het idee dat het allemaal veel efficiënter kan. Je wil je hier eigenlijk ook helemaal niet druk om maken, want jij bent veel liever bezig met je klanten en het bedenken van nieuwe ideeën. Heel begrijpelijk, maar om nu nog verder te groeien is het tijd voor actie.

Wat we gaan doen....

We starten met een online kennismaking, ik wil er zeker van zijn dat ik jou kan helpen. Als ik en jij natuurlijk dat goede gevoel hebben, dan ga we van start. Je ontvangt van mij een korte vragenlijst (de rest bespreken we op de dag zelf). Daarna plannen we een hele dag in, waarbij we gaan deep diven in jouw onderneming. Hoe is alles nu ingericht en waarom doe je dingen zo. Deze dag ontmoeten we elkaar op een inspirerende locatie, met genoeg drinken, versnaperingen en een heerlijke lunch. Na deze hele dag, heb ik een goed beeld (door mijn helicoperoverview) van jouw onderneming. Dan ga ik aan de slag om een back in business plan te maken. Hierin staat je huidige situatie en mijn advies over hoe je dit kan inrichten. Dit advies bespreken we samen in een online meeting. 

Kennismaking

Voor we van start gaan, moeten we allebei een goed gevoel hebben. Plan hier je kennismaking in voor een back in business plan. 

Deep dive dag

We plannen een hele dag in (waarbij we ongeveer 4-6 uur) echt gaan deep diven in jouw onderneming. Op een inspirerende locatie, geheel door mij verzorgd. 

Back in Business Plan

Na deze dag, ontvang je van mij het Back in Business Plan. Met een advies om jouw back-office helemaal optimaal in te richten. 

Bespreken Back in Business Plan

Na oplevering van het plan, plannen we een online meeting in om dit te bespreken. Hierin kun je al je vragen stellen die je hebt. 

En dan? Moet ik zelf aan de slag met dat plan?

Dat is helemaal aan jou, als jij denkt dat je dit zelf heel goed kan inrichten, moet je dit zeker doen. In mijn plan zal ik ook een voorstel doen, als ik denk dat ik het samen met mijn team heel goed voor je kan inrichten. Hierbij geef ik je ook meteen een prijsopgave. Maar je bent niks verplicht, dan weet je dat de optie er is. 

Voordeel als je dit door mij en mijn team laat inrichten, dat ik ook zicht hou op dat het wel goed gaat en eventueel het plan kan bijstellen als iets niet blijkt te werken in jouw onderneming. 

Sandra de Hoon

Als je wil groeien, is INVESTEREN onvermijdelijk

Je weet zelf ook, dat je sommige dingen echt beter aan een professional over kan laten. Die hebben hier veel meer ervaring in en zijn hier ook veel sneller in. Daarbij jij wil je tijd toch aan je klanten en je ideeën besteden? 

Wat levert het Back in Business Plan jou op: 

 • een uitgebreid plan over hoe jouw onderneming zo efficiënt mogelijk ingericht kan worden
 • waarbij we zoveel mogelijk automatiseren (maar wel met een persoonlijke touch), zodat je meer tijd overhoudt voor andere dingen
 • met een duidelijke uitleg over de tools die ik daarbij kies, de voor- en nadelen en een prijskaartje
 • meer inzicht in je eigen onderneming, doordat ik alles van je wil weten
 • en een hele gezellig dat met mij natuurlijk 🙂

En waarom zou je dan met mij samenwerken?

Met mijn jarenlange secretariële ervaring, ervaring als VA en OBM in de online wereld en vele opleidingen/cursussen/trainingen, weet ik wat jij als ondernemer nodig hebt. Ik kijk met een helicopterview naar jouw onderneming om te kijken hoe dingen zo makkelijk mogelijk kunnen worden ingericht. Het is mijn missie om alle online ondernemers van Nederland te voorzien een strak ingerichte onderneming. Maar laten we met jou beginnen. 

Je krijgt me helemaal, mijn eerlijkheid, mijn betrokkenheid, mijn proactieve houding, mijn streven naar groei en ontwikkeling, mijn zwak voor structuur en niet heel onbelangrijk mijn humor en plezier. 

Wil je nog even wat bewijs, dat ik wel echt werk verricht...

Marije Duijn - Studio Yellow Block

Erg blij dat Sandra mij Dubsado als een van de mogelijke tools had aangeraden voor digitalisering van mijn werkprocessen en dat ik hier ook voor heb gekozen. Het is een tool waar ik elke dag mee werk en krijg er ook veel positieve reacties op vanuit mijn klanten dat zij dit ook als erg professioneel ervaren. Ik kan de verschillende klanten waarvoor ik werk in een overzicht zien en weet dmv de gekoppelde workflows ook precies in welke fase ik bezig ben en welke stappen ik nog moet ondernemen voor welke klant.

In het begin was ik een beetje bang dat een workflow het proces ook meteen star zou maken, maar dubsado is gelukkig erg flexibel, dus je kunt ook makkelijk stappen aan het proces toevoegen of deze weer verwijderen. Het systeem werkt ook vrij intuïtief.  De automatische afspraken en digitale agenda zijn echt een verademing en scheelt mega veel tijd met mijn klantcontacten.

Sandra is verder vakkundig te werk gegaan met het analyseren van mijn processen en heeft deze op heldere wijze in de tool gezet. Dat was best even een klusje, maar ze begreep goed hoe ik te werk ga en daar past het systeem goed bij. En daarnaast blijft dit systeem een ongoing project qua verbeteringen die ik bij Sandra kan aangeven en die zij vervolgens weer voor mij implementeert!

Echt een aanrader: zowel Sandra als dit systeem 😉

Wie is Sandra?

 

Mijn naam is Sandra en ik ben Online Business Manager. Ik krijg er een enorme kick van om ondernemers zoals jij te ontzorgen. I love structuur en breng dit ook graag aan in jouw onderneming. Als er iets geautomatiseerd kan worden, gaan we dat als eerste doen. Maar ik hou er ontzettend van om jou plannen en ideeën tot uitvoer te brengen. Te zorgen dat jouw onderneming op rolletjes loopt, je team wordt aangestuurd en dat er ook werkelijk winst wordt gemaakt.

Sandra de Hoon - online business manager

Ennnnn de kosten?

Wat krijg je allemaal bij het Back in Business Plan? 

 • Korte kennismaking vooraf
 • Vooraf ontvang je een vragenlijst
 • We ontmoeten elkaar op een inspirerende locatie, waar je wordt voorzien van koffie/thee en heel heerlijke lunch
 • Deep dive in je onderneming
 • We gaan al je processen in kaart brengen
 • Kijken naar je doelen en strategie
 • Na deze dag krijg je een plan van aanpak hoe jij structuur kunt aanbrengen, zaken kunt automatiseren en efficiënter kunt werken en mijn advies
 • We nemen dit plan samen door tijdens een online call
 • En je hebt de mogelijkheid om dit plan tot uitvoer te laten komen, door mijn team (dat zit niet bij deze prijs in 🙂

Kosten zijn € 1.179 exclusief btw. 

Wil je liever zelf aan de slag?

Ik ben samen met een business budy bezig om een retreat te organiseren, waarbij we aandacht besteden aan je processen, je ideale situatie, je doelen en een plan maken om daar te komen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze website.